img_4816

Ervaringen

Op deze pagina mag je je ervaringen delen. Je mag me een mailtje sturen door op contact te klikken. 

Linda: Quantum Allergy reset sessie. Ik had last van emoties die te maken hadden met mijn ex. Ik voel dat hij mijn energie weg trekt, als ik wil gaan werken. Daar had het mee te maken. Anny vroeg me wat voor cijfer ik mijn "emotie"zou geven. Het begon met een 8. Het voelde heel beklemmend, vooral in mijn hartstreek. Daarna ging het gevoel naar mijn schouder, nek en onderrug. Ik had ook last/pijn in mijn onderrug. Het voelde als een soort van "onder druk gezet worden". We gaan steeds weer resetten en er veranderd iets in de energie. Het cijfer wat ik geef is van een 6 naar een 5. We gingen verder resetten en ik weet niet wat er gebeurde maar et was heel apart. Ik zat op gegeven moment vastgenageld aan de vloer en was ergens anders. Anny ging daar in mee. Ik voelde een soort harnas om mij heen. Ik kon niet weg. We hebben samen het harnas afgeworpen. En daarna voelde ik me "geketend". Ook dat hebben we weggehaald. Nu na 2 weken, kan ik zeggen, dat ik me heel anders voel. Vrijer, blijer en ik ervaar meer ruimte. Ik heb na de sessie al meteen een aantal besluiten genomen, die ik moest "doorknippen". Daar had het ook mee te maken, voor mijn gevoel. En ik had nu de moed en vrijheid om dat te doen. Mede door deze sessie, die me losgemaakt heeft. En ik weet nu ook dat ik niet verantwoordelijk ben voor de ander. Dat geeft ook meer vrijheid. Ik ben er erg blij mee. Anny dankjewel voor deze bijzondere ervaring. Ik geef nu het cijfer 1. Voelt heel goed.

SvD: Soul Body Fusion: Ik zat niet lekker in mijn vel en belde Anny. Zij bood me aan om via Face Time een Soul Body Fusion sessie te doen, aangezien ik niet direct om de hoek woon. En Anny het gevoel had, dat dit even nodig was, omdat ik het gevoel had, "de weg even kwijt te zijn". Om het zo maar te benoemen.

Ik wist helemaal niet wat het inhield. Anny legde kort uit wat de bedoeling was. Ze zegt: ik leg mijn vingers op jou vingers. Afstand is niet relevant. En dat duurt 10 min. Dan hebben we even pauze van 5 min. en drink je wat water. Dan kom je terug en doen we weer een sessie van 10 min. (totaal dus 30 min.) Jij sluit je ogen als ontvanger en hoeft alleen maar aanwezig te zijn in je lichaam. Observeer wat er is. Dan worden je lichaam en je geest/ziel weer meer met elkaar verbonden. Zodat je weer dicht bij jezelf bent/komt. En dat je weer meer in balans bent, dan je nu bent. En je chakra's worden weer op 1 lijn gezet. Wat denk je ervan? .......Ja, laten we dan maar doen dan, als jij denkt dat ik dit nu nodig heb. 

En zo begonnen we via Face time de sessie. Na een half uur waren we klaar. Tussendoor vroeg Anny nog hoe het met me ging. Ik voelde de eerste 10 min. allerlei "plopjes"in mijn lichaam. Heel apart. Ook in mijn oor gebeurde iets. En mijn hele lichaam ging tintelen. Mijn handen en voeten. De tweede 10 min. waren heel anders. Ik kan het moeilijk beschrijven, maar ik zag allerlei beelden voorbij komen. Alsof ik heel ergens anders was. Ik zag van alles in mijn geestesoog. Echt heel apart hoor. We hebben nog even nagepraat en ik heb Anny later mijn ervaringen doorgegeven, zoals hier beschreven. Maar ik voelde me ook stukken beter, geaard. Want da was ik gewoon niet. Dat voelde ik daarna wel. Ik kon mijn dingen weer doen. Het ging weer vanzelf Ik zat weer in de stroom. Who...ik ben er heel blij mee. Dankjewel Anny voor deze mooie ervaring. En wie weet, ga ik er zelf ook nog mee aan de gang. Liefs XX S.

HM: Quantum Allergy: Na een hartstilstand een aantal jaren geleden had ik een angststoornis ontwikkeld. Met name angst om mijn dierbaren, zoals echtgenoot en kinderen ineens te verliezen. Dit komt ook o.a. doordat de jongste dochter gaat samenwonen.... Na 1 sessie met de Quantum Allergy voel ik mij veel rustiger en is mijn angstgevoel van een  7 naar ergens tussen de 2/3 gezakt. Ook heeft Anny mijn nek aangeraakt of handen opgelegd en daar voel ik nu veel minder pijn. En ik voel me veel blijer. Ik ben er kei blij mee!

Astrid: Quantum Touch: Ik had veel last van mijn rechter arm. Ook al aan geopereerd, maar ik blijf maar pijn houden. Anny vroeg of ik de pendant even op mijn arm wou leggen. Zo'n 10 - 15 minuten, denk ik. En het was heel gek, maar eerst werd de pijn veel meer. En ik geloof helemaal niet in dit soort dingen. Ben altijd heel sceptisch. Ik had minder pijn. Een vreemde gewaarwording maar een zeer goede ervaring. Ben er blij mee en kan het niet begrijpen.  

Evelien: Quantum Touch: Ik ben verbaasd over de snelle resultaten met de Quantum Touch reset methode. Ik had last van hoogtevrees en zag er tegenop om in de bergen op de vakantie te gaan. Maar door een aantal reset sessies bij Anny, is mijn angst een stuk afgenomen. We zijn op vakantie geweest, en het viel me heel erg mee. Was nog wel wat nerveus, maar niet meer zo erg als dat ik het destijds altijd ervaren heb. Heel erg fijn, dankjewel!

Geraldine: Familie opstelling: We hebben nu een aantal opstellingssessies gedaan, samen. Het nare gevoel in mijn buik, is weg. Ik wil je bedanken voor de fijne, liefdevolle begeleiding hierin. We kwamen diverse emotionele zaken tegen, die nu opgelost lijken. Mooi om het zo te mogen ervaren. Je weet de juiste woorden te vinden en laat de ander haar ruimte innemen op een hele fijne, liefdevolle manier. Ik ben er heel blij mee. Het geeft me rust en meer ruimte van binnen!  

Gerrie: Quantum Touch: Intussen heb ik een aantal energetische behandelingen van Anny gehad. En ik ben verbaasd over de resultaten. Mijn nekpijn, die ik alle lange tijd had, was na 1 behandeling helemaal weg. Ook de pijn in mijn arm, waar ik met regelmaat last van had, is helemaal weg! Ik weet niet hoe het werkt, maar ik ben er heel blij mee. Dankjewel hiervoor.

Christel: Familie opstelling: Je bent heel liefdevol en geduldig in je sessies. Ik voel me echt gezien en gehoord bij jou Anny. Terwijl ik het doodeng vond om de stap te zetten, ben ik nu heel blij met de sessies die wij samen hebben gedaan. De familie opstellen en alles wat daarbij hoort. Dat is al een hele klus. Maar door het vanuit een beschouwende blik aan te zien, heb je een totaal plaatje. En dat doet veel met me. Ik ben er ontzettend blij mee, met de inzichten. En hoop binnenkort nog een sessie bij je te gaan ervaren. Dankjewel alvast. Chr.

Merel: Familie Opstelling in combinatie met een energetische behandeling: Als een dubbele bakstenen muur met isolatie ertussen kom ik een "tig"aantal keren bij jou. Urenlang ben jij een luisterend oor en stel je gerichte vragen, waardoor ik in een keer een sprankeling van hoop voel. Langzamerhand wordt het duidelijk wie ik ben, wat ik wil en dat ik blij mag zijn met wie zich verstopt achter die dikke muur. Met behulp van het maken van opstellingen kwamen er regelmatig gevoelens naar boven, waar ik de controle over kwijt was. Doodeng. Anny jij stond voor mij klaar en ving mij op, om een steen van de dikke muur te kunnen verstoten. Nog steeds is de muur nog niet volledig afgebroken, maar wel ligt er nu een degelijke en stevige fundering. Met deze fundering voel ik me zekerder, waardoor de resterende muur wellicht in de toekomst nog verder afbrokkelt. En ik weet nu dat ik trots mag zijn op wie ik ben. En dat ben ik! Anny, heel erg bedankt voor je waardevolle hulp tijdens de sessies, waardoor ik meer ben gaan beseffen dat het leven het mooiste geschenk is dat ik ooit kreeg! Heel erg bedankt, Anny. Een liefdevolle groet, Merel.  

Irene: Opstelling: Ik vond het heel bijzonder om naar mijn opstellingen te kijken. Het was heftig, en er kwam het een en ander naar boven, waarvan ik niet wist, dat het me nog steeds belemmerde in mijn leven. Het geeft me zo duidelijk de inzichten, die ik eerder niet had. En ook de verstrikking waarvan ik dacht dat het een plekje had gekregen. Kwam weer heel duidelijk naar voren. Ik heb het woorden kunnen geven en daarmee een plek in mijn hart. Prachtig om dit zo te mogen doen. Dank voor je geduld en vertrouwen Anny. Als het nodig is, kom ik nog een keer.

Manon: Opstelling: Nadat ik bij jou de familie opstelling heb gedaan, moet ik zeggen dat ik veel liever en zachter ben voor mezelf. En daar ben ik heel blij mee. Dankjewel.

Imago Spel moment: Diverse reacties;

Het voegt iets toe aan wat ik eigenlijk al wist, maar waar ik weer even een bevestiging van kreeg.

Het uiterlijk is voor mij niet zo belangrijk, maar ik vond het toch leuk om eens op deze manier naar mezelf te kijken. Door de ogen van anderen. Ik ben nieuwsgierig naar de verdieping.

Dit was de basis, maar door de manier van kijken en invoelen naar elkaar, komt het toch ook tot een soort verdieping. Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en om mezelf op een andere manier te zien.  

Het is gewoon gezellig om bij en met elkaar op deze manier informeel inzichten te geven. Soms ook lastig, maar door de positieve insteek kan het niet fout.

Een positief spel waardoor je jezelf meer durft open te stellen. Je denkt goed na, voordat je een antwoord goed hebt geformuleerd en geeft. 

 

Klankschalen beleving: een paar reacties;

Hanneke: Ik heb de klankschalen sessie (wederom) als zeer ontspannend, maar ook als heel balancerend ervaren. De helende kleur die ik tijdens jou spel gewaar werd, heeft ook in de dagen erna zich nog vaker aangediend. Ik ben er van overtuigd dat er van uit een heel diep level heling plaatsvindt door de prachtige geluiden en ritmes die jij samen met je instrumenten weet te creëren. Dankjewel voor deze mooie avond.

Nancy: Het was een heerlijke ontspannen avond. Fijne meditatie en de klanken....tja, daar wordt je door meegevoerd. Je hebt geen idee meer van tijd. Heerlijk. En ik vond het leuk om jou weer even te zien en spreken.

Mary: Ja het was echt heel lekker. Een moment voor jezelf. Daar ben je af en toe gewoon aan toe. Fijn om het zo weer even te ervaren. De ocean drum neemt je echt mee op zee. En de engeltjes muziek, zo subtiel. Heel fijn. Dankjewel weer.

 

JF: Energetische behandeling: Ik heb een aantal consulten bij Anny gehad, toen het even niet zo "lekker" liep. Er stonden wat dingen in de weg waardoor ik niet vooruit kon. Door middel van een aantal energetische behandelingen en gesprekken zijn die zaken nu letterlijk opgelost. Anny is rustig, kan goed luisteren en geeft vertrouwen! De sessies met Anny hebben mij vanaf dat punt enorm geholpen.

Franca: Klankschaal sessie: Mijn oorsuizen is beduidend minder geworden, na de klankschaal avond. En ik ervaar veel meer rust. Super fijn.

"Kleur je leven" workshop: 

Ilse: Het was een hele gezellig, ontspannen middag. Waar we het een en ander hebben geleerd over wat kleur voor je kan beteken en voor je kan doen in het leven. We beleefden een paar leuke, verrassende meditaties. Ook mochten we creatief aan de slag met kleur. Een heerlijke middag, samen met mijn zus. Het was zeer de moeite waard.

Jolanda: Dankjewel voor de heerlijke, ontspannen middag. Daar was ik echt even aan toe. Je hebt ons weer op een leuke manier leren kennismaken met kleuren.

Franca v B: Het was een leerzame en gezellige middag. Interessant om te weten hoe sterk je op kleuren reageert. Ik voelde mezelf ook meteen thuis in je praktijkruimte, knus ingericht. Ik kan mezelf wel vinden in de uitleg van mijn persoonlijke kleuren. Verder vond ik het heel frappant dat iedereen weer heel anders kan reageren op bepaalde kleuren. Dat was voor mezelf nogal heftig op een bepaalde kleur. Verder vond ik het maken van de collage en kleuren van een masker erg leuk om te doen. Verder werden we erg gastvrij onthaald. Al met al een hele  geslaagde middag.  

Hanneke: Verrassende middag, die zo weer voorbij was. Maar wel met een gevoel dat hij compleet was. Echt een workshop a la Anny. De meditaties op de verschillende kleuren geven toch weer een hele andere gewaarwording dan wanneer je op een gewone manier in kleuren verdiept.  Inspirerend. Ik ben benieuwd naar level 2 met de volgende kleuren.

JM: Ik was wel verrast of verbaasd dat kleur zoveel met je kan doen. En ook de tekening die ik maakte, raakte me op een bijzondere manier. Ja, ik ben wel blij met deze ervaring en ga thuis weer vaker met kleuren aan de slag nu ik weet wat het voor me doet.

Fanny over afstandsbehandeling: Het was heel bijzonder om de afstandsbehandeling te ervaren. Ik had een vervelende wond en heb op afstand hulp gevraagd. Na een paar dagen voelde ik me weer aardig de oude. Super mooi dat dit zo kan. Ik verbaas me er altijd weer over. Dankjewel.

Klankschaal avond:

Franca: Ik heb super genoten van de avond. De klanken waren soms heel subtiel en soms heel aanwezig. Je weet niet waar Anny is in de ruimte. Je ervaart het soms als heel dichtbij, terwijl ze aan de andere kant van de ruimte is. Een hele mooie ervaring. Ook de meditatie was fijn om in mee te gaan. En de kaarten die we getrokken hebben, was de bevestiging van wat we eigenlijk als wisten. Hoe dit werkt, is ook altijd heel mooi. Dankjewel voor de mooie avond. Ben nog aan het nagenieten van de avond en de getrokken kaarten.

Jolanda: Het was een fijne avond, met en voor iedereen. Met een luisterend oor. Bedankt voor de mooie meditatie en de prachtige klanken.

Nancy.M : Het klank concert was voor mij een opening voor nieuwe inzichten. Door een prettige sfeer naar een ander bewustzijn en met een goed gevoel weer naar huis.

Henriëtte: Ik ben blij dat ik meegedaan heb, want nu kan ik weer de hele wereld aan. Het heeft me zoveel rust gegeven. Het is echt fantastisch. En tijdens de yoga les, had ik nog weer een ander soort "ervaring" tijdens de ontspanning dan anders. Heerlijk was het. Dankjewel.

Anoniem: Familie opstelling. Wat een bijzondere ervaring. Je zet jezelf in de ruimte en daar omheen zet je je familie of "de verstrikking" waar je in zit. En het proces begint zich stap voor stap te ontvouwen. Je voelt ook zo duidelijk wat wel of niet goed is. De emotie achter of bij de personen die je opstelt. Ook mijn overleden moeder had een plek in de opstelling. Het was een hele bijzondere ervaring om haar "stem" te horen, door middel van de begeleider. Wat een mooi proces. Het heeft me heel veel rust gegeven en mooie inzichten. Daar was ik op een andere manier niet achter gekomen. Ik ben heel dankbaar voor deze sessie. Het geeft me meer rust.

F.B : Familie opstelling.Het is moeilijk uit te leggen wat er precies gebeurd. Je moet het gewoon ervaren.....Je zet iedereen neer in de ruimte en er zijn maar weinig woorden nodig om te weten wat er is. Het heeft me een andere kijk gegeven op een aantal zaken. Inzichten die ik anders niet had gekregen. Het is een hele bijzondere ervaring voor mij geweest. Dankjewel daarvoor.

 

Achter Oventje 20| 5411 NN Zeeland N. Br.| 06-29 11 76 21 | annylunshof.anora@gmail.com | KvK 60779667 Eindhoven