img_4816

Praktijk

Begeleiding, therapie of coaching voor iedereen die last heeft van

- angsten

- trauma's

- allergie├źn of andere verstoringen.

- huid uitslag

- vermoeidheid

- hoofdpijn / migraine

- maag- darm stoornissen

- rugpijn

- hoge bloeddruk / lage bloeddruk

 

Verstoringen kunnen zich al jong, maar ook in de loop van je leven ontwikkelen. Je kunt door allerlei zaken verstoord worden. Voedingsmiddelen kunnen een oorzaak zijn. Of waar je verslaafd aan bent of waar je absoluut niet van houdt. Er zijn ook veel klachten waar je niet meteen aan een verstoring denkt, maar wel mede door verborgen verstoringen veroorzaakt kunnen worden, zoals vermoeidheid, hoge bloeddruk, emoties en nog veel andere klachten.    

Of als je een verlies hebt geleden en dat nog met je meedraagt, kun je ook bij mij terecht.

Soms voel je woede, boosheid, onmacht, angst of schuld. Of zit je gewoon niet lekker in je vel en weet je de oorzaak niet.

Emoties kunnen je heel veel energie kosten. Daardoor ben je misschien oververmoeid of prikkelbaar. Dit kan een gevoel van afzondering of opgesloten zitten, geven. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden om de verbinding met het leven weer te herstellen.

Vaak werkt het bevrijdend om gehoord te worden in wat je hebt meegemaakt of waar je nog in zit. Aandacht voor je verhaal, respect, integriteit en eerlijkheid zijn kwaliteiten die aanwezig zijn om je te helpen naar jezelf te kijken. Samen gaan we kijken wat er in je leven is veranderd en we onderzoeken wat je nodig hebt om daar mee op een passende manier voor jou mee verder te kunnen. Daarbij maak ik gebruik van de diverse disciplines.