Agenda 2018

Hieronder de activiteiten van de komende tijd.

Op 6 juli een zomeravond Klankschalen lig concert

Jezelf lekker verwennen en helemaal ontspannen. Alleen maar genieten van de klanken, na een korte meditatie

Tijd: 20.00 - 22.00 uur (Inloop vanaf half 8)

  • Bijdrage: € 15,00 incl. thee en iets lekkers

Zelf meenemen: een matje om op te liggen en dikke sokken of sloffen

De rest heb ik voor je.

Opgave voor 3 juli per mail

Op zaterdag 1 en zondag 2 september

The Advance Healing

Met trainer Rolf Nuyts, Trainer TMI.

Meer info zie website: www.focus34.com

Overnachten op locatie is mogelijk. Mail me daarover

INTENTIE AVONDEN THE POWER OF EIGHT

Elke maandag- en donderdag avond

Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Als je geïnteresseerd bent naar deze avonden, vraag dan vooraf naar informatie en of er plek is. Je kunt via de mail contact met me opnemen.

Het verhaal en de boeken van Lynn Mctaggert hebben me o.a. geïnspireerd. Eigenlijk moet ik erbij vertellen dat het begon met het boek van Willem de Ridder, Spiegelogie. Dit boek had ik afgelopen jaar gelezen en ik was zo geïnspireerd dat ik een soort van "fanclub" of "groepje" wou starten om met z'n allen te ervaren wat de kracht van intenties en gedachten zouden zijn. Want zoals Willem dat beschreef, was dat heel bijzonder en dat leek mij helemaal top om te experimenteren en zelf te ervaren. Ik had deze wens uitgesproken naar het Universum en toen wou het toeval dat ik ernstig ziek werd, eind november 2017. Ik kon niet meer lopen, veel pijn en kreeg het bericht dat mijn botten en wervels aangetast waren met kanker. Ik had op dat moment even een flinke kluif aan het verwerken ervan. Maar bij de pakken neer gaan zitten, zit niet in mijn aard. En ik zei ook steeds: ik ben niet de kanker. Ik ben meer dan dat!!

En samen met mijn lieve man en kids ben ik het proces aangegaan. En niet te vergeten de waardevolle vrienden en vriendinnen die mij opzochten en ontzettend meeleefden, daar had ik veel steun aan. En door een of twee van hen werd het idee geopperd om voor mij een soort van healing avond (1 x in de week) op te starten. Om mij te ondersteunen in mijn proces.

Dit klonk mij als muziek in de oren en ik vertelde van mijn wens en dat dit nu "toevallig" zo mooi samen kwam. Toeval bestaat niet in mijn beleving. Ik werd er helemaal blij van! En had er heel veel zin in.  

Sinds die tijd zijn we twee wekelijks bij elkaar, maar natuurlijk niet alleen voor mij maar voor iedereen die aanwezig is. Intussen had ik ook de boeken; Het Intentie experiment : Kunnen je gedachten de wereld veranderen? en Het intentie effect The Power of EIGHT. van Lynn Mctaggert gelezen. En van daaruit heb ik mijn eigen protocol gemaakt en zijn we gestart.

En zo vielen een aantal zaken bij elkaar. En nu zijn we wekelijks bijeen om elkaar te ondersteunen met onze intenties.

Het wordt door de aanwezigen als zeer waardevol, warm, samen als 1 geheel ervaren. En wat Lynn ook schrijft, de experimenten blijken echt te werken. Zij heeft daar veel onderzoek naar gedaan en dat beschrijft ze in haar boeken. Ze zegt o.a: op een gegeven moment moest ik wel toegeven dat het ondervinden van de groeps intentie zelf een soort spiegel effect opleverde dat grote veranderingen teweegbracht bij mensen. Ik kan uit eigen ervaring spreken. Het gaat momenteel erg goed met mij.

Verder schrijft Lynn: Het persoonlijke bewustzijn veranderd en een gevoel van isolement en individualiteit verdween en de leden van de groep raakten in een toestand van extatische eenheid. En dat is wat wij ook regelmatig ervaren. En er is geen sprake van een ingewikkeld genezingsproces. In feite is er geen ervaring voor nodig. Want de mens heeft zelf de helende kracht in zich. En die kracht wordt ironisch genoeg ontketend op het moment dat de mens ophoudt met over zichzelf te denken.

Ben je geïnspireerd? Neem dan contact met me op.

ample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst…

Op zondag middag 16 september

Tijd: 14.00 - 17.00 uur Inloop vanaf half 2

Een hele bijzonder lezing, met Niels Jannink. Erg leuk om te vertellen dat ik eerder een lezing van Niels heb meegemaakt. Het voelde als bijzonder en zuiver.

Door het verlies van zijn zoon, kwamen er boodschappen door via zijn zoon, die helemaal to the point waren. Inmiddels 1,5 jaar geleden is zijn zoon meer op de achtergrond en doet Niels het op zijn eigen wijze. Door middel van Reading en Healing. Een bijzonder mens met het hart op de juiste plek. Iedereen mag 1 vraag stellen deze middag en daar wordt ruim aandacht aan besteed. Niels neemt alle tijd voor je, zo is mijn ervaring. Dit beloofd een bijzondere middag te worden.Tussendoor geeft Niels een Healing of Reading als hij voelt dat het nodig is.

Wil je deze middag bijwonen? Meld je dan snel aan want er zijn beperkt plaatsen. Via de mail kun je aanmelden

Op zondag 7 oktober

Workshop bijenwas tekenen en mandala tekenen

 

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Incl. bijenwas en andere materialen

Incl. mandala papier en kleuren

Zelf meenemen: je lunchpakket, een passer (of van mij lenen als je die zelf niet hebt. En een potlood en gum.

Je hoeft helemaal geen ervaringen met tekenen te hebben. Iedereen kan hier aan meedoen.

In  de ochtend beginnen we met bijenwas tekenen.

Je maakt je eigen kracht kaart o.a. En je eigen boot

Verder kijken we samen naar de kleuren wat die te vertellen hebben. En er ligt voor jou een Bijenwastekenen klaar, die ik voor jou maak, met een boodschap erbij, die je mee mag nemen.

's Middags ga je je eigen geboorte mandala maken. Naar aanleiding van je geboorte getallen. Wat jou uniek maakt.

Heb je belangstelling voor deze gezellige en ontspannende workshop? Dan hoor ik het graag via de email.